nanena

Az ego az igazságnak a vélemény által módosított változatában él

nanena

kép címe

Linkblog

Iratkozz fel nanena feedjére

Microblogom

Látogatók

Friss topikok

  • zhal: Nem vagy egyedül... :) Nem erőszakosságból, csak ugye mindenkinek bejön valami, nekem ez: michae... (2010.01.18. 12:05) Nyomot hagyni
  • micupeace (törölt): szia:)most találtam rá a blogodra, beleolvasgattam, és sokszor szinte mintha a saját gondolataimat... (2009.07.19. 18:16) Kedves Papírkönyv (technológiai szakítólevél)
  • Évikati: Igazat adok neked, de én egy kicsit derűlátóbb vagyok. Azt gondolom, hogy már nem kell sokáig várn... (2009.05.31. 20:24) Elégedetlenség
  • huhaha: Mimickét imádjuk!!! (2009.05.13. 08:25) Mi az ember?
  • huhaha: Azt hiszem, sokan vagyunk így, hogy napról napra egyre több mindent veszítünk el... (2009.05.13. 08:23) Lebegés

nanena a Propelleren

Nincs megjeleníthető elem

Kedves Papírkönyv (technológiai szakítólevél)

2009.06.12. 12:36 :: nanena

 

 Kedves Papírkönyv!

Nehéz kimondani ezeket a szavakat, de úgy érzem, most érkezett el az idő, hogy megtegyem ezt a lépést. Hosszú ideje társak vagyunk, átéltünk együtt rossz és jó pillanatokat. Meg sem tudom számolni, mennyi nyári délutánt töltöttünk együtt a parkban, mennyi kalandot éltünk át együtt hideg téli estéken. De ezek az idők elmúltak, csak a szép emlék maradt. Tovább kell lépnem, új világ vár rám.

Még mindig vonzó vagy, nem vesztettél semmit régi csillogásodból, de valami újra van szükségem az életben. Tovább kell lépnem, már nincs több üres polcom, még egy szobám, ahol el tudlak helyezni. Szeretek olvasni, de ebben a továbbiakban már nem lehetsz a társam.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nanena.blog.hu/api/trackback/id/tr31180806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micupeace (törölt) 2009.07.19. 18:16:23

szia:)most találtam rá a blogodra, beleolvasgattam, és sokszor szinte mintha a saját gondolataimat olvasnám. belemerülök majd mélyebben, csak ezt elszerettem volna mondani:)egyébként Neked van ilyen digitális könyved(vagy mi a neve:))? Azért mindennek van hátránya, ezt például nem lehet kölcsönadni:)És ha lemerül, akkor nem lehet használni, valamint a kádba sem ajánlanám:)Nem tudom nekem egyelőre marad a papír, mert éreznem kell a természetet, túl sok a modern technológia manapság...Attól tartok nemsokára eljutunk oda, ahova az emberek a Walle nevű mesében...én csak Walle szindrómának hívom:)
süti beállítások módosítása